Trådlösa larm

I stort sett alla trådlösa larm kommunicerar med centralenheten genom radiokommunikation, dvs. inga kablar behöver dras. Detta gör att du kan placera ditt larm på ett snyggt och diskret sätt. När larmet går kontaktas larmcentralen genom den vanliga telefonledningen eller GSM-modulen som kan köpas till de allra flesta larmen.

Larm

 

Larmsystem

Det finns en mängd olika larmsystem. Med kabel eller trådlöst. Med kameraövervakning eller utan. Du kan även få utomhussiren, extra detektorer brandvarnare kopplad till larmet mm. mm. mm.

GSM-larm

GSM-kommunikationen konkurrerar inte med hemmets övriga telefonkommunikation och kan därför användas om den vanliga telefonledningen är ur funktion. Detta ökar säkerheten avsevärt. GSM-funktionen finns ofta som ett tillägg till grundpaketet i form av en aktiveringskostnad.

Kameraövervakning

Använder du ett larm med kameradetektor aktiveras kameran då larmet går och larmcentralen får genast en bild över situationen. På så sätt kan de förbereda sig på rätt sätt och vet hur allvarlig situationen är. Fördelen med detta är att larmcentralen vet vad de möter innan de kommer till platsen.


Inlägg

Avveckla aktiebolag eller öka säkerheten med larm

2020-09-10

Det finns branscher som är extra känsliga mot inbrott. Med stora varulager bakom butiken av stöldbegärliga produkter gäller det att det finns butikslarm såväl som larmsystem för själva lagret. Hasse*  ...

Läs mer »
bevakningskamera till butik

Flest inbrott på dagen

2015-09-02

Många kanske tror att det är på natten när det är mörkt och tyst i kvarteret, som tjuvarna är ute på sina stöldturnéer. Men faktum är att det faktiskt är på kontorstid, mitt på ljusa dagen, som det sker ...

Läs mer »
Inbrott

 Tipsa andra

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se