Övervakning med väktare

Väktarens uppgift är att kontrollera om det har varit ett inbrottsförsök. Man kan välja att köpa olika abonnemang när man skaffar ett larm, ett yttre och inre abonnemang. Då man har ett yttre ska väktaren bara kontrollera dörrar och fönster och täcka för det som är skadat, om man har ett inre abonnemang har väktaren även tillgång till nyckel för att kontrollera insidan av huset.

Övervakning

 

Securitas

Securitas Direct är marknadsledande inom säkerhetstjänster i Europa och i början av år 2007 uppskattades företaget ha ca 830 000 kunder. Securitas är uppdelad i två affärsområden:

  • Consumer: Larmlösningar för hem där varumärket Aroundio är mest känt. 
  • Professional: Erbjuder en mer komplicerad trådbunden larmlösningar för mindre företag.

Deras koncept bygger på standardiserade lösningar som garanterar rätt säkerhetsnivå till ett pris som passar varje kund.

Securitas är etablerade på tre geografiska marknader:

  • Nordic: Sverige, Finland, Norge och Danmark
  • Central: Frankrike, Nederländerna och Belgien
  • Iberia: Spanien och Portugal

G4S

Det näst största bevakningssystemet och säkerhetsföretagen i Sverige år 2008 är G4S, tidigare känt som Falck Security, med ca 4000 anställda. Samma år finns företaget på 170 orter i Sverige, med huvudkontoret i Stockholm. I Sverige består G4S av två olika bolag:

  • G4S Security Service AB: Erbjuder säkerhetslösningar för kunder i näringsliv och offentlig sektor, även trygghetstjänster och produkter för privatpersoner.
  • G4S Cash Services AB: Erbjuder kontantlösningar för bl.a. banker med tjänsterna som omfattar växelhantering, värdetransporter och uppräkning.

Lokala Vakten Anderstorp

Lokala Vakten är ett familjeföretag som ligger i Anderstorp. Företaget grundades år 1985 och idag arbetar de främst med:

  • larmbevakning på företag, villor och föreningar.
  • inre och yttre ronderingar på företag
  • produktionsövervakning under kväll- och nattetid.

Utrustning

För en väktare är det viktigt att utrustningen fungerar som den ska. Du som kund kan ställa krav på att väktaren har en bra utrustning eftersom den gör att du får ett bättre skydd och snabbare åtgärder. En bra och säker bil med ordentliga vinterdäck tar sig självklart till platsen snabbare än om väktaren har en dålig bil med slitna sommardäck en hal vinternatt. Och ska man jaga bovar är det bra med en bil som är anpassad för detta.


Inlägg

Skydda ditt hem med fördröjningsmagasin!

2022-07-31

Ett tryggt hem är en plats där du känner att du kan vara i lugn och ro med familj och vänner. Det är viktigt att jobba med hemsäkerhet i form av larm och grannsamverkan. Samtidigt finns det krafter som ...

Läs mer »
skydda ditt hem

 Tipsa andra

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se