hemsäkerhet

skydda ditt hem

Skydda ditt hem med fördröjningsmagasin!

 2022-07-31

Ett tryggt hem är en plats där du känner att du kan vara i lugn och ro med familj och vänner. Det är viktigt att jobba med hemsäkerhet i form av larm och grannsamverkan. Samtidigt finns det krafter som inte går att stoppa på detta vis. Det handlar förstås om naturens krafter som kan innebära stora mängder vatten i form av nederbörd. Med fördröjningsmagasin kan du dirigera vattenmassor bort från husets grund.

detaljersomarsvarvade

Ett säkrare hem med svarvade detaljer av hög kvalitet

 2018-01-04

Inbrott sker dygnet runt och överallt. Hur ska man skydda sig mot den ovälkomne gästen? Till att börja med så är det förstås så att bra larm och samverkan mellan grannar får betydelse, men det finns faktiskt mer som kan påverka. Har du till exempel tänkt på hur ditt hems dörrar och lås är konstruerade? Om de är tillverkade med svarvade detaljer som håller högsta kvalitet så blir det svårare att ta sig in. Därmed så kan man se byte av dörr och fönster som en investering i hemmets säkerhet.

Inbrott

Flest inbrott på dagen

 2015-09-02

Många kanske tror att det är på natten när det är mörkt och tyst i kvarteret, som tjuvarna är ute på sina stöldturnéer. Men faktum är att det faktiskt är på kontorstid, mitt på ljusa dagen, som det sker flest villainbrott.

Huslarm

Kärt barn har många namn. Men oavsett vad vi kallar larmet som sitter i våra hus vill vi att det ska kännas tryggt att vara borta och skönt att komma hem.

Med ett hemlarm kan du kombinera trygghet med en lösning som passar just dina behov. Du kan placera larmet på de platserna som passar dig, men ändå ger stor säkerhet. Du kan också välja att larma olika delar av huset genom olika lägen som enkelt kan manövreras med fjärkontroll eller på en panel. Med vissa larm går det t.ex. att anpassa så att mindre husdjur kan röra sig fritt trots att larmet är på.
De flesta larm är kopplade till väktare och operatörer som är i tjänst dygnet runt – bara för din skull.

Hemsäkerhet

Det finns många fördelar med ett larmat hus. Skulle tjuven vara framme påkallar kraftiga sirener omgivningens uppmärksamhet, under tiden ringer larmcentralen upp dig. Studier visar att tjuven oftast väljer ett annat hus om han ser att ditt är bevakat. De flesta larmen går på batterier och när dessa börjar ta slut meddelar larmet dig det. Lugn, oftast visar larmet på problemet via en liten lysdiod som tänds på din basstation och inte med ett tjutande ljud. Vill du ha koll på vad som händer i ditt hus när du inte är hemma så är larm ett bra alternativ.

Larm

I stort sett alla trådlösa larm kommunicerar med centralenheten genom radiokommunikation, dvs. inga kablar behöver dras. Detta gör att du kan placera ditt larm på ett snyggt och diskret sätt. När larmet går kontaktas larmcentralen genom den vanliga telefonledningen eller GSM-modulen som kan köpas till de allra flesta larmen.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-319 00

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se