detaljersomarsvarvade

Ett säkrare hem med svarvade detaljer av hög kvalitet

2018-01-04

Inbrott sker dygnet runt och överallt. Hur ska man skydda sig mot den ovälkomne gästen? Till att börja med så är det förstås så att bra larm och samverkan mellan grannar får betydelse, men det finns faktiskt mer som kan påverka. Har du till exempel tänkt på hur ditt hems dörrar och lås är konstruerade? Om de är tillverkade med svarvade detaljer som håller högsta kvalitet så blir det svårare att ta sig in. Därmed så kan man se byte av dörr och fönster som en investering i hemmets säkerhet.

Svarvade detaljer som håller ihop en konstruktion

En kedja är bara så stark som sin svagaste länk. Det vet vi. Men ändå så väljer många att fortsatt bo med dörrar och fönster som är så gamla att de är lätta att gänga av och forcera. Moderna dörrar, lås och fönster tillverkas med svarvade detaljer som har exakta dimensioner och som bara stärker konstruktionen. Det är en god anledning till att börja se över hemmet och att skaffa nya dörrar, lås och fönster då det behövs.

Hur vet man om det behövs nya dörrar?

Man bör inte vänta tills ett inbrott sker utan att något fönster går sönder då låsen är enkla att knacka sönder och dörrar inte bjuder på det motstånd som de bör göra. Om du är osäker på om det är dags att renovera husets ingångar så kan du be om hjälp av ett proffs på hemsäkerhet. Glöm inte bort att dörrar, lås och fönster får betydelse för din hemförsäkring. Det gäller att gardera sig med rätt kvalitet för att få ett säkrare hem.

Förnya lås i förebyggande syfte

Idag så är tjuvar väl medvetna om vilka typer av dörrar och lås som det är värt att ge sig på. Om de ser att du har moderna konstruktioner som tar för lång tid att bearbeta så kan det hända att de helt enkelt vänder i dörren. Precis som att du märker upp att det finns kameraövervakning, hund och vaktbolag så kan du lägga till märkning om att dörren har den senaste lås-tekniken och givetvis också larm.

Precision som gör den stora skillnaden

När moderna svenska verkstäder tillverkar svarvade delar som ska ingå i låskonstruktioner så får precisionen stor betydelse. Det är inte bara det att man kan tillverka perfekta former av hårda material som metall och trä som gör att säkerheten i hem ökar. Det att olika delar passar ihop perfekt gör också att det inte finns något utrymme för att försvaga en konstruktion och plocka isär den. Det ska man alltid tänka på då man försöker inreda hemmet på ett sätt som ökar den trygghet som man får i det.


 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se