huslarm

del till högtalare

Förvara lager säkert i hem för att sälja ab

 2022-12-27

Om det är så att du bestämmer dig för att sälja ab för att avveckla så kommer du först att förbereda detta genom att till exempel sälja ut lager eller ta hem de varor som du inte säljer. Om det handlar om produkter som har ett högre värde så gäller det att förvara dem på ett säkert sätt. Du kanske vill ha ett kameralarm för att hålla koll på ditt lager när du inte är hemma.

Inbrott

Flest inbrott på dagen

 2015-09-02

Många kanske tror att det är på natten när det är mörkt och tyst i kvarteret, som tjuvarna är ute på sina stöldturnéer. Men faktum är att det faktiskt är på kontorstid, mitt på ljusa dagen, som det sker flest villainbrott.

Huslarm

Kärt barn har många namn. Men oavsett vad vi kallar larmet som sitter i våra hus vill vi att det ska kännas tryggt att vara borta och skönt att komma hem.

Med ett hemlarm kan du kombinera trygghet med en lösning som passar just dina behov. Du kan placera larmet på de platserna som passar dig, men ändå ger stor säkerhet. Du kan också välja att larma olika delar av huset genom olika lägen som enkelt kan manövreras med fjärkontroll eller på en panel. Med vissa larm går det t.ex. att anpassa så att mindre husdjur kan röra sig fritt trots att larmet är på.
De flesta larm är kopplade till väktare och operatörer som är i tjänst dygnet runt – bara för din skull.

Larm

I stort sett alla trådlösa larm kommunicerar med centralenheten genom radiokommunikation, dvs. inga kablar behöver dras. Detta gör att du kan placera ditt larm på ett snyggt och diskret sätt. När larmet går kontaktas larmcentralen genom den vanliga telefonledningen eller GSM-modulen som kan köpas till de allra flesta larmen.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-319 00

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se