Butikslarm

I en butik finns det tyvärr ett stort behov av larm och övervakning. Allt från att larma varor och övervaka omklädningsrum till överfallslarm och brandlarm.

Varularm som inte förstör kläder

Det går knappast att driva en butik utan någon form av larm och tyvärr så är det ofta så att man måste märka varje vara för att ingen ska få för sig att ta den från butiken utan att betala. Med bra varularm så avskräcker man folk från att ens försöka ta med sig saker obemärkt från butiken, men det är verkligen viktigt att man väljer larm som inte förstör kläder. Här ska man välja moderna varianter där man kanske kan använda sig av magnetism hellre än att sticka hål i etiketter för att fästa larmet.

Använda varularm på rätt sätt

Det räcker dock inte med att skaffa larm som är moderna och gjorda för att inte förstöra de kläder som man fäster dem vid. Man måste också utbilda sin personal i hur ett varularm ska fästas och tas av på rätt sätt. Det kan ju vara så att en viss del av ett plagg går alldeles utmärkt att sätta larm i medan en annan del av samma plagg är mer känsligt. Ju mer personalen kan om larmningen, ju bättre. Det här gör att man kan ta hand om sina produkter och plagg på ett bättre sätt. Sedan så är det givetvis så att man måste vara tydlig med att varularmet inte går att slita av så att man slipper kunder som försöker göra detta med resultatet att kläder förstörs. Här finns leverantörer av varularm.


Inlägg

Avveckla aktiebolag eller öka säkerheten med larm

2020-09-10

Det finns branscher som är extra känsliga mot inbrott. Med stora varulager bakom butiken av stöldbegärliga produkter gäller det att det finns butikslarm såväl som larmsystem för själva lagret. Hasse*  ...

Läs mer »
bevakningskamera till butik

 Tipsa andra

 Läs mer

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se