Är det säkert att köpa ett lagerbolag?

Är det säkert att köpa ett lagerbolag?

2019-07-19

Vi tänker hela tiden på säkerhet. Det forskas om stress och säkerhet på universitetet och vi lägger ner stora summor på huslarm för att känna oss lugna och trygga i våra hem. Då är det inte så konstigt att frågan om hur säkert det är att köpa lagerbolag uppkommer. Vi vill ju vara säkra på att ett färdigt bolag verkligen gör skäl för pengarna.

Ett lagligt lagerbolag

Ett lagligt lagerbolag har registrerats i förväg. Det finns redan som vilande och du kan därmed köpa det och genast komma igång med att ställa ut räkningar. Lagerbolaget har inget namn men det ändrar du snabbt då du köper det. Det här spelar ingen roll för bolaget har de nummer som du behöver för att kunna driva ett aktiebolag på lagligt sätt.

När du väljer en bolagsservice som jobbar med att sälja lagerbolag, så kan du se fram emot en praxis som är korrekt. I varje fall då det rör sig om en etablerad bolagstjänst. Innan du köper ditt lagerbolag så bör du undersöka att du köper från en seriös säljare. Hör dig för online och be om referenser.

Skillnader mellan registrering och lagerbolaget

Skillnaden mellan att själv registrera aktiebolag och att köpa ett som är redo är tiden det tar. När du själv ska registrera så kan det dröja flera veckor innan ditt bolag är redo för drift. Det kan vara veckor som du inte har. Särskilt inte när din första kund står och väntar på sin första faktura.

När det ska gå snabbt så finns det god anledning att välja lagerbolaget. Det kan vara mycket säkrare än att stressa sig igenom en registreringsprocess. Lagerbolaget kostar en slant. Om du själv registrerar så kostar det inte mer än den avgift Bolagsverket tar ut.

En del tycker att det inte finns någon anledning att betala för ett färdigt ab bara för att det spar på tid. Det här är en avvägning som du får göra. Det gäller ju att komma fram till hur mycket du kan tjäna på att börja ta betalt på en gång.

Köpa bolag direkt online

Något som är så smidigt med lagerbolagen är att du köper dessa direkt online. Det här är också säkert så länge som du använder dig av en bra tjänst. Du behöver bara fylla i formulär med det namn du vill ha och annan viktig information.

När du är klar och har skickat över aktiebolagets kapital så har du ditt bolag. Det här kan vara klart på en dag och det är ju otroligt snabbt. En modern bolagsservice jobbar också på ett mycket säkert sätt. Du kommer till exempel att få ge fler namnförslag. Det kan behövas om det namn som du har tänkt dig är upptaget eller för likt ett annat som finns.

När du köper direkt online så går det snabbt men det behöver inte betyda någon risk. Om du bara har tänkt igenom din verksamhet så är detta bara en fördel. Då kan du snabbt fylla i formulär och snart vara redo att börja jobba på riktigt.

Lagerbolaget kan ju vara otroligt bra för dig som egentligen är igång men som först nu har kommit fram till att ab blir bästa bolagsformen.

Är du redo att dra igång?

Det här är en fråga som du ska ha svar på. Om du vill att din bolagsstart med lagerbolag ska vara trygg och säker så gäller det att komma väl förberedd till sajten som säljer lagerbolagen. Du måste ha svaren på frågorna omkring din verksamhet. Det går inte att ge luddiga svar.

När du är väl medveten om vad du gör och vad som ska ske så finns det mycket att vinna på lagerbolaget. Då är det ett säkert val. Men om du inte ens har en proper affärsplan så kan det vara smartare att genomgå en längre process. Den kommer att ge dig mer tid att tänka till vilket du kanske behöver.


Etiketter:
Sidor:

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se