automatsvarvning kalset

Säkert hem med gängor från Kalset automatsvarvning

2019-08-19

Hur många berättelser finns det inte om folk som kommer hem till en ytterdörr som är inslagen? Att ha ett bra huslarm är viktigt. Men det finns mer som styr hur säkert ditt hus är mot inbrott. En sådan sak är gängorna som finns i dörrar och fönster. Ett företag som jobbar med att svarva fram dessa viktiga delar av ditt hus är Kalset automatsvarvning. Deras produkter är gjorda för att hålla länge!

Kalset automatsvarvning på insidan

Det är insidan som räknas heter det ju. Och så är det faktiskt ofta med de konstruktioner som vi förlitar oss på. Det handlar inte bara om dörrar och fönster som ska sitta säkert. Mycket av husets inredning innehåller gängor, skruvar och beslag som har tillverkats på en verkstad.

När tekniken för tillverkningen är god så får vi möbler och annan inredning som det går att lita på. Det är inte bara tjuven som får svårt att ta sig in när dörren har bra gängor och skruvar. Väder och vind får heller inga kryphål.

För Kalset automatsvarvning så är hög kvalitet en självklarhet. De använder sig av moderna maskiner som styrs med CNC-teknik. Det gör att de kan hålla hög precision och skapa delarna som vi förlitar oss på i våra hem.

Dessutom så gängorna från Kalset automatsvarvning rena. De avfettas och rengörs innan leverans. Det är också något som kan bidra till en högre kvalitet i den konstruktion som de till sist kommer att vara en del av.


Etiketter:  säkerhet
Sidor:

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se